KierAleta

KierAleta startet da jeg ble mama til vår andre datter.
Jeg hadde i lengre tid lagd forskjellig utstyr til den eldste datteren vår, men med 2 barn i hus og økende behov for tøy til barnehage og ellers, startet jeg for alvor å sy igjen.
Det ble til en del messer og salg via blogger mens den store finale ble utstilling sammen med mor og storesøster på Notodden.
Dessverre har nå tidstyven innhentet meg og jeg er ikke lenger aktiv på salgsfronten. Desto mere syr jeg nå til meg selv (tenke seg det!!) og barna & husbond nytter seg også av tekstilene mine.
Det er fortsatt min største hobby og gir glede langt inni hjertet når jeg setter meg ved maskinene for en stund sammen med dem. -Ekte spa-tid for meg!lørdag 29. oktober 2011

Tomt i buksehylla..

Når det er tomt i buksehylla kommer jentene løpende og lurer på hvorfor?? Som regel har det å gjøre med at de vokser og at vi rett og slet må legge bort klær som er blitt for små. Og da vil de jo ha nye. Disse 2 er slike bukser og jentene har selv valgt farger. Nå er jo Kitty en svært populær katt, men når hun ikke var hjemme var det supert å få hennes veninne på buksa istedet. Og den største av jentene er nå startet skole, så hun ville være kuul istedet og valgte prinsessemerke. Så da var det bare å sy, da..

Siden jeg var så godt igang, hadde jeg lyst å gi Iver, som sluttet i barnehagen vår, en liten avskjedsgave. Så da ble det brune bukser med stjerne til ham..

Denne buksemodellen er min favoritt. Den sitter fint og er fin uansett om den syes i strech eller faste, penere stoffer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar