KierAleta

KierAleta startet da jeg ble mama til vår andre datter.
Jeg hadde i lengre tid lagd forskjellig utstyr til den eldste datteren vår, men med 2 barn i hus og økende behov for tøy til barnehage og ellers, startet jeg for alvor å sy igjen.
Det ble til en del messer og salg via blogger mens den store finale ble utstilling sammen med mor og storesøster på Notodden.
Dessverre har nå tidstyven innhentet meg og jeg er ikke lenger aktiv på salgsfronten. Desto mere syr jeg nå til meg selv (tenke seg det!!) og barna & husbond nytter seg også av tekstilene mine.
Det er fortsatt min største hobby og gir glede langt inni hjertet når jeg setter meg ved maskinene for en stund sammen med dem. -Ekte spa-tid for meg!tirsdag 28. juni 2011

Guttebukser, buksegutter...

3 brødre skal i et større selskap. Der pynter man seg, også selvom man er et barn! Desverre er det ikke moro å være gutt innesperret i dressbukser, det er jo helt umulig å bevege seg i slike! Redningen er en linbukse i barnevennlig fasong og med ribb som ikke strammer noe sted. Legg til lommer til stein og frosker til de 2 store gutta og en stjerne til pynt på minstemann og dagen er reddet for både mor og barn! -God tur, gutter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar