KierAleta

KierAleta startet da jeg ble mama til vår andre datter.
Jeg hadde i lengre tid lagd forskjellig utstyr til den eldste datteren vår, men med 2 barn i hus og økende behov for tøy til barnehage og ellers, startet jeg for alvor å sy igjen.
Det ble til en del messer og salg via blogger mens den store finale ble utstilling sammen med mor og storesøster på Notodden.
Dessverre har nå tidstyven innhentet meg og jeg er ikke lenger aktiv på salgsfronten. Desto mere syr jeg nå til meg selv (tenke seg det!!) og barna & husbond nytter seg også av tekstilene mine.
Det er fortsatt min største hobby og gir glede langt inni hjertet når jeg setter meg ved maskinene for en stund sammen med dem. -Ekte spa-tid for meg!tirsdag 28. juni 2011

Arven fra far.

Ruth og faren hennes var ute og handlet dette sengesett kort tid før han plutselig gikk bort. Etterpå ville hun gjerne spare på det som minne og jeg foreslo vi kunne gjøre det om til kjole istedet. Da ville hun ha en helt spesiell 'far-kjole' som var bare hennes. Hun ble veldig flott i den og den lille pink blomsten tilførte det hele litt fresh-het.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar