KierAleta

KierAleta startet da jeg ble mama til vår andre datter.
Jeg hadde i lengre tid lagd forskjellig utstyr til den eldste datteren vår, men med 2 barn i hus og økende behov for tøy til barnehage og ellers, startet jeg for alvor å sy igjen.
Det ble til en del messer og salg via blogger mens den store finale ble utstilling sammen med mor og storesøster på Notodden.
Dessverre har nå tidstyven innhentet meg og jeg er ikke lenger aktiv på salgsfronten. Desto mere syr jeg nå til meg selv (tenke seg det!!) og barna & husbond nytter seg også av tekstilene mine.
Det er fortsatt min største hobby og gir glede langt inni hjertet når jeg setter meg ved maskinene for en stund sammen med dem. -Ekte spa-tid for meg!tirsdag 28. juni 2011

Prikker til besvær

Det har seg slik at jeg snart skal i en større forsamling og ville ha meg ny kjole i den annledning. Så da satte jeg igang og kreerte og viste stolt frem stoff og idé til min kjære. Og så likte han ikke prikkestoffet!! Ja,ja tenkte jeg, det er vel fordi han ikke har sett for seg det ferdige resultat og sydde ivei!
Men da kjolen var ferdig og på meg, likte han fortsatt ikke prikkene! Og da var det ikkeno' gøy å gå med den, for det er jo for ham jeg pynter meg!
 Så da har jeg plutselig en kjole til overs, som ikke har noen eier! Kanske det finnes en flott dame hvor mannen hennes elsker prikker og som trenger en kjole i str 40/42??  (Dama altså!!)

Prikkestoffet er viskose og det hvite er lin/bomull


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar