KierAleta

KierAleta startet da jeg ble mama til vår andre datter.
Jeg hadde i lengre tid lagd forskjellig utstyr til den eldste datteren vår, men med 2 barn i hus og økende behov for tøy til barnehage og ellers, startet jeg for alvor å sy igjen.
Det ble til en del messer og salg via blogger mens den store finale ble utstilling sammen med mor og storesøster på Notodden.
Dessverre har nå tidstyven innhentet meg og jeg er ikke lenger aktiv på salgsfronten. Desto mere syr jeg nå til meg selv (tenke seg det!!) og barna & husbond nytter seg også av tekstilene mine.
Det er fortsatt min største hobby og gir glede langt inni hjertet når jeg setter meg ved maskinene for en stund sammen med dem. -Ekte spa-tid for meg!fredag 11. november 2011

Stjernekjole

Dette er en kjole jeg ikke har blogget før, men brukt mye. Og jeg er svært fornøyd med den! Den erstatter prikkekjolen min, (som ble med ei god venninde hjem, til stor glede for mannen i dèt huset) er deilig blå og har stjerner i blikket. Og så er passformen perfekt! - Gjett om jeg skal lage flere av disse til meg selv. Snart kommer en vinter-variant... Stay tuned..

Jeg blir så glad av dette stoffet, deilig kvalitet og supert mønster, jippii

I sommer kjøpte jeg den nyeste boka til Tilda, med utallige ideer på dekor. Denne rosetten er min variant av Tilda. Og jeg er veldig fornøyd med den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar