KierAleta

KierAleta startet da jeg ble mama til vår andre datter.
Jeg hadde i lengre tid lagd forskjellig utstyr til den eldste datteren vår, men med 2 barn i hus og økende behov for tøy til barnehage og ellers, startet jeg for alvor å sy igjen.
Det ble til en del messer og salg via blogger mens den store finale ble utstilling sammen med mor og storesøster på Notodden.
Dessverre har nå tidstyven innhentet meg og jeg er ikke lenger aktiv på salgsfronten. Desto mere syr jeg nå til meg selv (tenke seg det!!) og barna & husbond nytter seg også av tekstilene mine.
Det er fortsatt min største hobby og gir glede langt inni hjertet når jeg setter meg ved maskinene for en stund sammen med dem. -Ekte spa-tid for meg!onsdag 16. februar 2011

Frottèkjole til meg selv!

Jeg har virkelig frosset i vinter! Selvom jeg har endel ullklær trengte jeg en pen og varm kjole til litt uformelle annledninger. Heldigvis fant jeg noe skikkelig deilig vinterfrotte som ble til denne kjolen.. Jeg falt også for den kuule kortstokk-jersyen som passet perfekt til de 2 andre. Og nå her jeg en deilig god kjole som jeg IKKE fryser i!! 
Bakfra, med pingvin, forstås. Det er jo en vinterkjole!

En liten pingvin foran også.

Den herlige kortstokk-jersyen tett på.

1 kommentar: