KierAleta

KierAleta startet da jeg ble mama til vår andre datter.
Jeg hadde i lengre tid lagd forskjellig utstyr til den eldste datteren vår, men med 2 barn i hus og økende behov for tøy til barnehage og ellers, startet jeg for alvor å sy igjen.
Det ble til en del messer og salg via blogger mens den store finale ble utstilling sammen med mor og storesøster på Notodden.
Dessverre har nå tidstyven innhentet meg og jeg er ikke lenger aktiv på salgsfronten. Desto mere syr jeg nå til meg selv (tenke seg det!!) og barna & husbond nytter seg også av tekstilene mine.
Det er fortsatt min største hobby og gir glede langt inni hjertet når jeg setter meg ved maskinene for en stund sammen med dem. -Ekte spa-tid for meg!fredag 18. februar 2011

Ullkjole på etterskudd.

I november sydde jeg meg en ullkjole, i annledning åpning av salgsutstillingen på Telemarksgalleriet. Men jeg har ikke fått vist den frem før nå. Sydd i ullbouclè med min artige ulltråd. Jeg valgte kontrastfarger for at de skikkelig skulle syns, med flatlocksøm. Den er skikkelig deilig, varm & god og jeg har brukt den myyyyye..Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar