KierAleta

KierAleta startet da jeg ble mama til vår andre datter.
Jeg hadde i lengre tid lagd forskjellig utstyr til den eldste datteren vår, men med 2 barn i hus og økende behov for tøy til barnehage og ellers, startet jeg for alvor å sy igjen.
Det ble til en del messer og salg via blogger mens den store finale ble utstilling sammen med mor og storesøster på Notodden.
Dessverre har nå tidstyven innhentet meg og jeg er ikke lenger aktiv på salgsfronten. Desto mere syr jeg nå til meg selv (tenke seg det!!) og barna & husbond nytter seg også av tekstilene mine.
Det er fortsatt min største hobby og gir glede langt inni hjertet når jeg setter meg ved maskinene for en stund sammen med dem. -Ekte spa-tid for meg!fredag 28. januar 2011

Etter endel klær i fleece og ull var lysten til å lage noe som minner mere om sommer stor. Ruth har vært svært generøs og donert mye! stoffer til meg, så selvsagt måtte hennes datter bli mottaker av kjolen. Dette stoffet er donert av familien og jeg er spent på om de kjenner det igjen :-D Det er farger som minner om sommer, samtidig som det går fint å ha ullent undertøy under nå også.. Med andre ord flerbruks kjole.

Herlig øyenstikker fra skattekista med Hildes tegninger!

2 kommentarer: