KierAleta

KierAleta startet da jeg ble mama til vår andre datter.
Jeg hadde i lengre tid lagd forskjellig utstyr til den eldste datteren vår, men med 2 barn i hus og økende behov for tøy til barnehage og ellers, startet jeg for alvor å sy igjen.
Det ble til en del messer og salg via blogger mens den store finale ble utstilling sammen med mor og storesøster på Notodden.
Dessverre har nå tidstyven innhentet meg og jeg er ikke lenger aktiv på salgsfronten. Desto mere syr jeg nå til meg selv (tenke seg det!!) og barna & husbond nytter seg også av tekstilene mine.
Det er fortsatt min største hobby og gir glede langt inni hjertet når jeg setter meg ved maskinene for en stund sammen med dem. -Ekte spa-tid for meg!fredag 28. januar 2011

Mye moro i vente...

Shopping er ofte knyttet til oss damer, ihvertfall om man spør den bedre halvdel. Nå er ikke jeg den som er av de største i denne idretten, med mindre det kommer til tekstiler eller annet tilbehør til mitt syrom. DA er jeg en racer!! Denne gangen ble det en pakke fra ebay som jeg har store forventninger til. Jeg har nemlig bestilt nytt utstyr til 'Gamla', min Bernette 65 som vel egentlig håper på snarlig pensjon... Pakken min inneholdt en usynlig-glidelås fot, en skråbåndsfot for påsying av ferdig eller uferdigbretta skråbånd OG en 'ruffler'. Den vet jeg ikke hva heter på norsk, men den bretter/rynker stoffet jevnt og pent i en rasende fart! Så jeg er nå igang med prøvingen.. MORO!
Hvit pakke til den bedre halvdel og brun pakke til meg!

Til venstre: skråbånds fot, foran: usynlig-glidelås fot & bak: ruffler'n

1 kommentar:

  1. å, så spennende! lykke til med nytt utstyr!!!

    SvarSlett