KierAleta

KierAleta startet da jeg ble mama til vår andre datter.
Jeg hadde i lengre tid lagd forskjellig utstyr til den eldste datteren vår, men med 2 barn i hus og økende behov for tøy til barnehage og ellers, startet jeg for alvor å sy igjen.
Det ble til en del messer og salg via blogger mens den store finale ble utstilling sammen med mor og storesøster på Notodden.
Dessverre har nå tidstyven innhentet meg og jeg er ikke lenger aktiv på salgsfronten. Desto mere syr jeg nå til meg selv (tenke seg det!!) og barna & husbond nytter seg også av tekstilene mine.
Det er fortsatt min største hobby og gir glede langt inni hjertet når jeg setter meg ved maskinene for en stund sammen med dem. -Ekte spa-tid for meg!tirsdag 31. mai 2011

Retro!

Forleden dag var jeg på besøk hos en venninde. Hun dro frem dette deilige grønne stoffet og fortalte hvordan hun pleide å sove i det som barn, når hun var på besøk hos sin mormor. Nå er mormor borte og stoffet bringer minnene frem!
 Hun selv har bare gutter som er store, men er også tante til en liten søt jente på bare året. Og hun skulle få forklekjole av tante. -Så da var det bare å sette igang!


Siden den er sydd dobbel kan den brukes på begge sider

Lykken er en blomstereng!

KAM-knapper å lukke med, jeg er veldig fan av disse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar