KierAleta

KierAleta startet da jeg ble mama til vår andre datter.
Jeg hadde i lengre tid lagd forskjellig utstyr til den eldste datteren vår, men med 2 barn i hus og økende behov for tøy til barnehage og ellers, startet jeg for alvor å sy igjen.
Det ble til en del messer og salg via blogger mens den store finale ble utstilling sammen med mor og storesøster på Notodden.
Dessverre har nå tidstyven innhentet meg og jeg er ikke lenger aktiv på salgsfronten. Desto mere syr jeg nå til meg selv (tenke seg det!!) og barna & husbond nytter seg også av tekstilene mine.
Det er fortsatt min største hobby og gir glede langt inni hjertet når jeg setter meg ved maskinene for en stund sammen med dem. -Ekte spa-tid for meg!tirsdag 31. mai 2011

Nye kjoler til Linnea og Caroline!

Sommeren er her og da trenges det nye kjoler. -Caroline og Linnea er 2 søsken som trass aldersforskjellen skal få søskenkjoler, dog tilpasset deres naturlige farger. Caroline er nemlig en brunøyd skjønhet, mens Linnea er nordisk lys. I tilleg trengte de enda en kjole og der fikk jeg bestemme.
Stroppekjole til Caro,  i klare flotte farger. Str 134

Jeg bare elsker dette småfugle-stoffet

Caro sin søskenkjole, cerise ermer. Str 134

Linnea sin søskenkjole, lyseblå ermer, str 92

Linnea sin forklekjole/sett

Stropper og trykknapper, mammelukker og bomullskjole

 
Kjolen er sydd dobbelt for å kunne brukes på begge sider.  

En liten bamse sitter magen og venter på en kos

2 kommentarer:

 1. Hei,

  Likte søsterkjolene. Hva om du lagde det til jentene mine i hvit lin med det prikkete rød/hvite til armer og masse marihøner på skjørtet? Hva tror du?

  SvarSlett
 2. Det blir lekkert! Helt klart.
  Trenger å vite str på barna. Send meg gjerne en privat epost jansendanielle@yahoo.no da jeg trenger en skriftlig bestilling ;-)
  Dani

  SvarSlett