KierAleta

KierAleta startet da jeg ble mama til vår andre datter.
Jeg hadde i lengre tid lagd forskjellig utstyr til den eldste datteren vår, men med 2 barn i hus og økende behov for tøy til barnehage og ellers, startet jeg for alvor å sy igjen.
Det ble til en del messer og salg via blogger mens den store finale ble utstilling sammen med mor og storesøster på Notodden.
Dessverre har nå tidstyven innhentet meg og jeg er ikke lenger aktiv på salgsfronten. Desto mere syr jeg nå til meg selv (tenke seg det!!) og barna & husbond nytter seg også av tekstilene mine.
Det er fortsatt min største hobby og gir glede langt inni hjertet når jeg setter meg ved maskinene for en stund sammen med dem. -Ekte spa-tid for meg!fredag 14. januar 2011

Glade farger mottas med takk

Jeg ELSKER farger og dette stoffet har jeg lenge ville lage meg et skjørt av. Som ønsket så gjort og jeg ble utrolig fornøyd, om enn etter endel tilpassing av mønster. Nå må jeg bare få lagd meg en bunke topper så jeg har farger til alle humør.. -Og min kjære var like begeistret som jeg, herlig!

Snittet er skråskjært, for bedre passform med bisser i fronten for litt pynt, selvom det egentlig ikke trenger akkurat dét, da

-Actionbilde..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar