KierAleta

KierAleta startet da jeg ble mama til vår andre datter.
Jeg hadde i lengre tid lagd forskjellig utstyr til den eldste datteren vår, men med 2 barn i hus og økende behov for tøy til barnehage og ellers, startet jeg for alvor å sy igjen.
Det ble til en del messer og salg via blogger mens den store finale ble utstilling sammen med mor og storesøster på Notodden.
Dessverre har nå tidstyven innhentet meg og jeg er ikke lenger aktiv på salgsfronten. Desto mere syr jeg nå til meg selv (tenke seg det!!) og barna & husbond nytter seg også av tekstilene mine.
Det er fortsatt min største hobby og gir glede langt inni hjertet når jeg setter meg ved maskinene for en stund sammen med dem. -Ekte spa-tid for meg!lørdag 2. november 2013

Enda en super blogg!

Neste blogg ut er LaRaLil ! En flott syerske som kreerer spennende klær og annet til barna sine. Barna er endel yngre enn mine egne, men hun innspirerer og gir glede og ønske om å skape noe fint, så man straks har lyst å løpe til klippebordet. Sjekk ut strykestoffet hennes også, jeg har selv skaffet det, til min Silhouette Cameo, funker som gull!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar