KierAleta

KierAleta startet da jeg ble mama til vår andre datter.
Jeg hadde i lengre tid lagd forskjellig utstyr til den eldste datteren vår, men med 2 barn i hus og økende behov for tøy til barnehage og ellers, startet jeg for alvor å sy igjen.
Det ble til en del messer og salg via blogger mens den store finale ble utstilling sammen med mor og storesøster på Notodden.
Dessverre har nå tidstyven innhentet meg og jeg er ikke lenger aktiv på salgsfronten. Desto mere syr jeg nå til meg selv (tenke seg det!!) og barna & husbond nytter seg også av tekstilene mine.
Det er fortsatt min største hobby og gir glede langt inni hjertet når jeg setter meg ved maskinene for en stund sammen med dem. -Ekte spa-tid for meg!tirsdag 29. oktober 2013

Hei igjen!

-Lenge siden sist!
Jeg har hatt en pause på ca 2 år, hvor jeg har hatt det veldig travelt.
Her har barnehagebarn blitt til skolebarn, hjemmegående husmor blitt til 'karrierekvinne' (Vel, jeg jobber ute hver dag nå, om enn ikke fulltid) og oppussing av hus straks ferdig!
I mellom alt dette har jeg fortsatt å sy. Noe til oss selv og noe til andre.
 Jeg skal legge ut etter hvert men i dag er det bare et innlegg uten bilder da jeg er på låne-pc!! (note to self: må skaffe ny pc!)
Og så har jeg funnet noen aldeles fantastiske blogger jeg følger med iver, som inspirasjon i sydagene..
Her er den første:
Groovybaby and mama  Hun er helt fanrastisk til å lage fine klær på enkelt men elegant vis. Og linker ofte til bra mønster, TUT's og annet moro. Anbefaler veldig å sjekke ut denne.
Det var dagens teaser.
Nå hører du straks fra meg igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar