KierAleta

KierAleta startet da jeg ble mama til vår andre datter.
Jeg hadde i lengre tid lagd forskjellig utstyr til den eldste datteren vår, men med 2 barn i hus og økende behov for tøy til barnehage og ellers, startet jeg for alvor å sy igjen.
Det ble til en del messer og salg via blogger mens den store finale ble utstilling sammen med mor og storesøster på Notodden.
Dessverre har nå tidstyven innhentet meg og jeg er ikke lenger aktiv på salgsfronten. Desto mere syr jeg nå til meg selv (tenke seg det!!) og barna & husbond nytter seg også av tekstilene mine.
Det er fortsatt min største hobby og gir glede langt inni hjertet når jeg setter meg ved maskinene for en stund sammen med dem. -Ekte spa-tid for meg!onsdag 16. februar 2011

Nye venner i hus!

Lenge har jeg ønsket meg dukker til å presentere klærne mine på. Men det har aldri blitt til å få tak i noen.. Før nå! :-D Jeg var heldig at en veninne som jobber i butikk skulle skifte dukkene der og fikk kjøpe av dem, og så fant jeg et barn på Gave & interiørmessa som bare MÅTTE hjem til meg.. Så NÅ har jeg endelig dukker, jeg også...

Dukkene henger via en løkke i nakken på stangen, så jeg kan kle dem som jeg vil.

Dame str 36

Barn str 3-5 år

1 kommentar:

  1. å, så heldig du er! ønsker meg sånne jeg og! de var fiiine!

    SvarSlett